Tvätta på djupet i ansiktet

Tvätta ansiktet med en skrubb. Huden blir ju snyggare utan döda hudceller och gör även att brännan stannar längre när det är varmare.


Lite fakta om rakning

 Under 1800-talet uppfanns rakhyveln, som sedan vidareutvecklades, innan dess fanns rakkniv, rakningen blev en symbol för den civiliserade mannen. Kan göras i våtrakning med lödder för att det ska gå mjukare till eller torrakning utan något lödder.


Axen hårgele

Björn Axen är en frisör som också säljer märkesvaror som funkar till håret som redskap till hårgele. Märket är exklusivt därför lite dyrare i prisklass.


Styling Gel 110 kr
Från Björn Axen hårgele att styla håret.


Finnig hy?

Om man har finnig som tonåring finns det en massa hjälp i form utav produkter men det som funkar på sommar eller när man är i solariet är sol, solen torkar ut finnar när solen ligger på och man blir brunare och fettet torkas
ut.Platt TV

Köpte en storbilds-TV från Mediamarkt som inte kosta mera en några tusen, men i början när platt TVn lanserades var det extra dyrt men eftersom det nu är moderna med 3D TV har priserna sjunkit eftersom det ständigt kommer nya modeller.


Parfym Polo Black

Polo Black är en krispig och fräsch doft där blandningen består av sandelträd, mango och citron. Är min favoritparfym och är avsedd för en manlig doft för män. Eftersom den räcker längre med att den är drygare och håller längre är den då prisvärd.Polo Black Edt, 396 kr
Polo Black Edt är en herrparfym från Ralph Lauren


Hårgele Shockwaves

Forma håret med att ta handflatorna och toppa med fingerspetsarna, du ska helst ha kort hår med hårgele. Längre hår kan en moss eller spray funka. Killar använder oftast hårgele. Hårgele kan man forma olika frissyrer men det är svårt att forma om du inte är klippt kort. Shokwawes hårgele är bra för sin prisklass men det finns betydligt bättre hårgele som är lite dyrare som har bättre kvalitet.Shockwaves hårgele 29 kr
Hårgele att använda till att forma frissyren.


Solpuder

Om man använder solpuder som man måste man vara säker att det inte är glitter i, om det ser naturligt ut är det okej. Det är meningen att det inte ska se sminkat ut utan äkta annars blir det dåligt.
 

SolproduktBilder som den ovan visar mig som solbränd sen jag börjat använda olika solprodukter.

Solbrändare

Om du ska sola behövs en bra solkräm för att göra huden brun och fri från onödig bränna, om du inte orkar sola men vill bli solbränd finns brun utan sol.
Apoliva Sollotion
109 kr Apoteket.
En prisvärd solkräm.


Apoliva Brun utan sol 62 kr Apoteket
Brun utan sol, med solbränna från kräm.


Duscholja Eucerin

En bra duscholja för män mer prisvärt och bra som gör huden mjuk och smidig. Eucerin köps på apoteket för endast 59 kronor med bra effekt.


Ljusare tider

När natt och dag är lika ljusa inträffas är det normalt runt den 22 juni alltså på midsommar, natt och dag är lika ljus som dagen och det blir ljust dygnet runt kring den dagen.

 Efter den 22 juni ungefär vänder det och allt blir mörkare dag för dag.


Spotify

Nu minskar försäljningen utav musik i butiker som fanns överallt förut, ny istället är det populärt med spotify. Detta är en online musik tjänst som har ett nätverk av olika låtar som finns på marknaden som du betalar i månadsbelopp för att få höra musiken online på nätet.


Solskydd

För att undvika bränna använd då ett solskydd som tillfällen som på strander för att visa upp den där snygga solbrända kroppen. Det ger inte bättre effekt utan solkrämer och man inte blir inte brun utan all solkräm utan man blir även blir brun om man smörjer sig, utan solkräm tar huden bara  skada óm man inte har en solskyddsfaktor.


Idag på Kristi himmelfärd och Norges nationaldag

Trevlig Kristi himmelfärd, alla affärer är för tillfälligt stängda när jag var i stan förutom mat och livsmedelsbutikerna som var bemannade och hölls i gång. I dag hade Norge sin nationaldag och de tågade i Stockholm vid ett ställe i tre kvart till skansen där det var konsert vid deras sen där de brukar ha allsång. Sedan åt jag mat på en pastarestaurang på vägen hem med familjen och tog en lasagne den var väl tillagad och god.


Bäst i prisklass på schampo

Schampot Head & Shoulders for Men anpassat till män, 29 kr bäst I sin prisklass, dyrare märken är drygare och ger bättre effekt om den har högre kvalitet.


Kristi himmelfärd

Kristi himmelsfärds dag är den dag då Jesus efter att ha återuppstått enligt nya testamentet och lämnar jorden alltså åker sedan upp igen till himmelen.


Kvalitativ solkräm

Ju känsligare hud man har i ansiktet desto bättre och kvalitativare kräm behöver man för att få bäst effekt. Om alltså ansiktet klarar av ett solskydd som är avsett också och som funkar även bra på kroppen så är det bra att ha allt i ett alltså en bra solkräm. Billiga solkrämer ger ingen effekt utan bättre märken som är mer anpassbara solkrämer funkar.


Head & Shoulders

När man väljer urvalet utav schampo så passar Head & Sholders bäst eftersom det utklassar allt i samma prisklass. Head & Shoulders finns i flera olika urval av varianter av schampo till det som passar dig.


Bränna

Att bränna sig är inte bara livsfarligt, utan gör även att huden åldras snabbare. Dessutom blir brännan betydligt fulare. Det viktiaga är att använda bra solfaktor, bevara solbrännan med återfuktande så att inte huden flagnar. Undvik att sola när solen är som starkats på dagen och använd en bra solkräm.

Hollywood utseende

Att vara en förebild för att se bra ut som kända modeller eller skådespelare som representerar samhället genom att visa sig i sammanhang där man speglar samhället som i film.


Ät dig snygg med omega 3

Visste du att omega 3 som finns i fisk är allmänt känt för att ge en bra hy och minska acne. Med en del av de tipps på ren hy där man om man har rutiner för natt och dagkräm, tvätt av skrubb för att ta bort döda hudrester ger en snövit hy.
 Omega 3 finns i fet fisk och är en slags olja där de sälj som vitaminer i kapslar eller ren drink.
 Fiskens omega 3 följer med viktiga ämnen för din kropp som tas upp av kroppen.
Men man måste äta vitaminen minst en gång per dag för att kroppen ska ta upp de viktiga ämnen den behöver.


Lunch

Idag åt jag sushi till lunch, min favorit är räkan.


Mer kort

Hej här kommer kort på mig, använt selftan om det syns, finns från Apoteket.


HejKort tagen på mej.

Lipsyl

Till skillnad från huden har läpparna ingen egen smörjningsfunktion – så kallade sebumkörtlar som avsöndrar fett. Därför måste de vårdas, läppar kan lätt torka ut, återfukta med en lipsyl så att det inte blir sprickor. Det ses som en rutin att hålla läpparna smörjade och återfukta för att bevara läppens fungerande.


Ansiktsskrubb

Från H&M, Nivea ansiktsskrubb, pris 69,50


Solen som starkast

Klockan 11-15 är solen är som starkast, kan vara farligt att vistas i solen för länge.


Sola

Förbered och ta bort döda hudceller med en skrubbrengöring innan du solar, när du rengört huden i ansiktet så lägg på solskyddsfaktor då är det dags att sola, sist när du solat för att inte huden ska flagna återfukta med återfuktande kräm. Tipps för att uppnå en solbränna i tre steg.
*1.Förbered: Skrubba rent, ta bort döda hudceller.
*2.Skydda: Solfaktor
*3.Bevara: Återfukta sedan med hudkräm för att hunden inte ska flagna.


Skrubb

Brukar ta bort allt som jag haft i ansiktet med en skrubb kvällstid, gör huden fräsch dessutom tar den bort döda hudceller, vilket gör din hy snyggare.

 En gång i veckan för göra djupgående rent huden har jag använt mig av en ansiktsmask, det funkar och gör rent djupgörande, därför tar jag bara en gång i veckan. Med någon slags lera man kletar in.


REA

Nu är vintern över, då kommer det nya plagg för hösten, det gamla lagrena i klädesbutikerna byts ut och det blir REA.

Frisör

Visst finns det frisörer som är betydligt billigare, kanske det är dyrare i stan på grund av hyra, men det finns frisörer för runt 200 kr som är minst lika bra, under flera år har jag gått till samma frisör. Hos min frisör kostar det 175 kr och det funkar.


Lacoste

Lacoste är ett känt klädesmärke med symbol som en krokodil. Säljer sportkläder och andra varor. Lacoste grundat 1933 av tennisspelaren René Lacoste. Idrottare i den sporten finns mer klädesplagg som t.ex Björn Borg som satsar på att sälja kläder i sitt namn. Många kläder har blivit kända för att idrottare säljer kläder i sitt eget varumärke.


RSS 2.0