Kvällens äggtoddy

I kväll gjorde jag äggtoddy. Den består utav ägg, till varje ägg tillsätts 2 matskedar socker. Sedan vispar man ägg och socker så att den blir en luftig smet.

 När man ska pröva om smeten är färdig ser man om den är rinnande då är den inte klar, om smeten är fast är den klar.


Långfredagen

Långfredagen är den dag då Jesus blev korsfäst. Denna dag till minne av Jesus korsfestning är enligt traditionen att man mest sitta hemma och försökta vänta ut dagen och ha tråkigt för att lida med Jesus på korset.

 Jesus skulle ta på sig all världens synder denna dag, genom att plågas våldsamt och senare korsfästas.


Påskharen

Påskharen vars uppgift är att lämna påskägg genom att påskaharen som gömt dem enligt traditionerna för att sedan hitta dem på jakt.

 

 

Solen torkar ut finnar och acne

En av många metoder mot finnar och acne är att sola. Solen torkar ut de fettlager som bildats under huden som är finnar och acne. Däremot kan hyn ta skada och huden åldras i förtid om man solar för mycket.

 För mycket sol ger skada men det är så med det mesta om man inte har en rimlig förhållning.

 Solen torkar ut huden, i kombination med vatten gör solen större effektiv. Den gör att huden får fukt som bränns bort.

 


Eltandborste

Eltandborste är en tandborste som drivs utav el. Man slipper skrubba med en eltandborste utan man behöver bara hålla emot där det ska borstas.

Philips säljer ut eltandborstar som produkt i elektronikvaruhus.

Många som prövat just eltandborste säger att det är enklare och ger ett bättre resultat med den.


Om tvålen

Tvål finns både i flytande och fast form. Tvålen tar bort fetter och avlägsnar smutts som ett rengöringsmedel. Det är en av de större hygienartiklar som finns som flertal märken. Men i grund är tvål ett rengöringsmedel. Den förkommer också i fast form som rengöring.

 Tvålen avlägsnar fettet på händerna och tvättar ur det orena som inte är hygieniskt.


Earth hour

I dag den 23/3 börjar ”Earth hour” kl 20:30 till 21:30. När det är Earth Hour släcks alla lampor, detta är en symbolhandling för klimatet.


NIVEA for men

Nivea for men är en rad kosmetika för män. Nivea for mens produkter ger en intensiv och maskulint resultat eftersom det är gjort för män.

 Nivea for men finns att köpa i livsmedelsbutiken. Det är inget exklusivt märke men är anpassat för män därför kan man som man göra ett kap med produkter som passar.

 


Funktionsjacka

BONPRIX, Funktionsjacka, pris 249 kr.

Under våren krävs en bra jacka. En så kallad funktionsjacka som har flera egenskaper. Den kan vara vattentätt, tåla vind, ett andandes material som inte gör dig svettig. En jacka med bra egenskaper för att hålla i det svenska klimatet så som på landet som i innerstaden. BONPRIXs hemsida.


Eye roll on ögonkräm LOREAL men expert

Loreal Men Expert Hydra Energeic Cooling Eye Roll-On, Ögon gel, pris 149 kr

 Eye Roll on motverkar dina ringar och påsar under ögonen. Ger en uppfriskande effekt.

Huden under ögonen är väldigt tunn. Ge den återfuktning, den behöver fukt med speciell kräm. Ge en uppiggande effekt med kräm med mindre molekyler.  

 


Snön reflekterar

Man kan även bli solbränd på vintern eftersom solen reflekterar i den vita snön. Huden kan torka ut utav den torra luften och behöver återfuktas. Huden behöver en solskyddsfaktor och gärna en hudkräm framför allt nattkräm då man på dagen använder en solskyddsfaktor.

 Apotekets märken är ACO och Apoliva. Apotekets varor är skonsamma för huden. Varorna håller en viss standard med kvalitén.


Blogga

Bloggen kommer strax tillbaka med fler inlägg när mitt internet funkar.
 
 

Rakvatten

Rakvatten innehåller sprit. Spriten rengör extra mycket, det finns också sprit för händer men är en helt annan sak. Den minskar irritation i huden efter rakning och friskar upp. Den innehåller även parfym.


Restaurang holiday

I dag var jag på Kina buffé med min kompis. Där serverade de även SUSHI till buffen. Vi åt oss väldigt mätta. Det fanns ett stort urval av Kina mat och japansk Yakiniku och SUSHI. Restaurangen hade bra kvalitet på råvaror och det smaka bra. Vi var på en Kina restaurang i stan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0