Vinterns återfuktande

På vintern får man om man inte tvättar sig ett naturligt fettlager på huden som gör att man tål kylan bättre. Nu tar du bort allt skydd när man tvättar sig, därför är det bra att få ha en kräm eller återfuktande kräm.


Elbil

Nya övergången till bilen är elbil, numera laddas batterierna när bilen är igång och rullar. Batterierna laddas utepå vägen, senare finns det speciell takning för bilar genom el. En så länge finns mest bensin och man får ladda hemma i sin karport.


Torr hud

På vintern är luftfuktigheten ofta lägre än 40 procent.vilket leder till hudproblem och torr hud.


Skor

Skor är anpassade till olika mijlöer och klimat, skor har olika funktion, det kan vara allt från uppklädnad till att tåla olika klimat. När vintern kommer kan det vara bra med an vattentät sko som tål fukt, men i regninga miljöer är det helt och hållet frånstötande gummi som är stövlar.
 Kvalitet är betydligt tåiglare och fungerar bra beroende vilken funktion eller avsikt de har.
 Skor används vid olika tillfällen när det behövs beroende på vad man ska göra för något.

REA

Nu är det REA på kläder igång igen, affärerna byter varor till vårkläder och REAR ut vinterkläderna.
 Nu när 3D TVs kommer blir de andra plattskärmarna billigare för att de släppt en ny modell som är modernare därför är det andra billigare.
 Mobiler har en viss livslängd tills den är omodern och det kommer en ny modell, därför kan man passa på att köpa mobil när det äldre sjunker i pris men är minst lika bra.


Röd solnedgång

När himmelens horrisont är röd betyder detta att dagen efter blir det sol och bra väder.Innan mörkret faller går solen ned men med en röd solnedgång visar att det blir bättre väder.

Mörkret faller sedan och solen går ned.

Hamburgare

Åt hemgjorda Ceese burgare idag med cheddarost, jag och min kompis och såg ett av avsnitten av en Beckfilm.


Munktröja Dressman

Munktröja DRESSMAN, pris 75 kr


Skönhet och stilighet

Skilnladen mellan manliga skönhetsprodukter och kvinnliga är att män försöker se så naturlig ut som möjlig mot tjejers förtydligande av skönhet som tydligare läppar med läppstift och maskara, män kan använda en hudkräm eller solprodukter som brun utan sol får en naturlig solbränna.


Apotekets prisvärda schampon

Om du inte har råd med exklusiva schampon kan man från Apoteket köpa stor pumpflaskan pH5 Eucerin duscholja. Stor flaska inte värdens bästa kvalitet om du inte har råd med dyra märkes varor.

Igelkotten Igipop

Såg en igelkott ute i vårmörkret, gav den vatten, många ger mjölk men det tål inte igelkottarna.
 Kyla

Det är inte omanligt att sköta om sin hud, så att investera i en bra återfuktningskräm är ingen dum idé på vintern när luften är torrare.


Hundvakt

Idag är jag hundvakt åt hunden Svante som är en svart labrador som ska stanna här i två veckor när ägaren är på semester.


Parfymer

Unna dig en bra parfym, som med många kosmetika är bättre kvalitet mycket dyrare men samtidigt räker det mer och är betydligt drygare.

Fuktighetskrämer

På vintern kan huden bli ganska torr av all kyla, därför är det bra att använda något återfuktande om man vill behålla en fin och ren hy, ge styrka till din hud.

Ikväll

Idag blir det filmkväll, passa på när de säljer fyra dvd filmer för 100 kr som jag köpt på RUSTA.


Idrottare

Många idrottare tillverkar kläder i sitt namn, som den populära Björn Borg kalsongen, nu nyaste en kalsong från David Beckham. David Beckham har tidigare haft en modern frisyr, alltså tuppkam som killarna använde.


Rockport Boots

Rockport boots köpt i Outlet Stockholm.
Spegel foto

Idag är det söndag, en vilodag, ska ut och ta en pizza med min kompis, har på mig min långärmade T-shirt som är bättre att ha under på vintern vad jag tycker.


Mocka boots från Outlet

Rockport boots från Outlet, mocka skinn, bra vinterskor med äkta material.


Andedräkten

Oftast har folk dålig andedräkt av alla bakterierna de har i munnen. Det finns många produkter som motverkar dålig andedräkt, men vad funkar bäst. Det är vikltigt att komma åt mellan tänderna med en tandrtråd som få använder, är det inte bakterierana som ska bort, brukar använda munnskölj som sköljer igenom alla bakterierna som man vill få bort.

Björn Axen

Björn Axen ett hårvårdföretag som grundades av Björn Axen som var en Svensk frissör, har salonger i Stockholm med frissör utbildningar och klippning. Björn Axen har också egna produkter som de säljer, alltså hårvårdprodukter.
 När man är hos frissören finns det alltid frissör produkter så som hårgele av helt annan kvalitet att köpa.

Ansiktskräm från apoteket

Prövar ansiktskräm: Tonande ansiktskräm, gör dig solbränd.L 300 från apoteket.


Solbränd på vintern

Se till att använda solskydd, snö reflekterar  80 procent av solens strålar. Annars kan huden lätt bli bränd och man vill ogärna ha en röd färg i asniktet. Använd solkräm, specielt om du är ute eller sportar som att du rör dig i skidspåret.


Cool balm

Vissa rakvatten inehåller sprit som ger en kylande känsla. Vissa rakvatten med cool balm effekt kan vara uppfriskande och bra för din hud.

Orka mera med Chi san

Chi san är ett traditionellt växtbaserat läkemedel använt som adaptogen vid nedsatt prestationsförmåga såsom trötthet och svaghetskänsla. Kom igång med dagen med Chi san, som gör er morgontrötta pigga.
Sov bättre i natt!

Man kan vårda sitt utseende hur mycket som helst, men med regelbundet dålig sömn ser man ändå ut som stryk.
 Det bör vara mörkt, du upplever ljus även med ögonen stängda. Ljuset sätter igång processer i din kropp som gör att du vaknar. Därför kan man använda en sovmask, sovmasken går att köpa på ett apotek.


Solprodukter

Solprodukter

Self tan: ACO, LUMENE, PIz BUIN,
Body lotion: Dove bodylotion med brun utan sol effekt.
Ansiktskräm: Tonande ansiktskräm, gör dig solbränd.L 300 från apoteket.


Sport kläder

Håll värmen med bra kvalitet på kläderna med anpassade sport märken för idrott och kyla, de kan vara tillämpade för kalla miljöer och säljs som bland annat sportjackor på affärer som Stadium. Underställ i kalla vinterdagar som tål svett avsett för skidor håller värmen, fast inte av ull material som inte suger upp svett utan de blir istället blött och när det är kallt mindre bra.


Hår produkterHårgele GOLDWELL, ger ditt hår som du formar den en naturlig look.Schampot apliseras i håret vid duschning två gånger, ger håret en naturlig look och styrka, perfekt att sedan styla.


Gelen ger håret naturligare utseende och håller i flera dagar efter att  du har format hårgelen.

J lindeberg

J lindeberg kommer från namnet Johan Lindeberg som 1996 startade sitt eget varumärke, J Lindeberg är märkeskläder som bland annat säljer sina kläder i factory Outlet i Stockholm, där har de sina märkesläder med olika plagg.
 J lindeberg är ett familjeföretag som säljer märkeskläder av kvalitet och med funktion med högklassigare märkesval.
 Märkeskläder är också dyra men de är också oftast bättre kvalitet. Att lägga pengar på kläder som har en fin kvalitet är bra.


Jag med min J lindberg munktröja.


Film kväll

Nu är det filmkväll ska se på The Godfather och äta mat, lagar egen mat av Bulgur som äts med wokade grönsaker, kyckling och soja kikoman.


Besök på historiska museet, Stockholm

idag har jag varit på historiska museet i Stockholm.
 Intressanta fynd från forntida dagar, värt ett besök.


RSS 2.0