Kommer snart tillbaka

Denna blogg gör ett uppehåll på grund utav att mitt internet inte funkar för tillfället, men är snart tillbaka.

 

Billiga snabbnudlar NISSIN

 
 Prövade en ny produkt snabbnudlar från livsmedelsbutiken. Bra för studenter att köpa billigt. Det är en nudelsoppa med touch. Den finns i olika smaker, köpte med Chilismak.

Gizmo & Oliver

När jag var ute med våra två Shelty shetland sheepdogg hundar. Vi tog en promenad runt kvarteret
 Här är våra hundar Gizmo och Oliver.
Här är hunden Gizmo
Gizmo har kommit in från hundturen och har lagt sig för att sova, nu är det natt.
 Hunden Oliver håller vakt vid grinden
Här är kort från idag, tog ett spegelkort.
 
 
 
 
 

Apotekets egna whiting tandkräm

 

DentaPro tandkräm från Apoteket, pris 28 kr

 En skonsam tandkräm med whiting effekt från Apoteket. Den tar bort fläckar på emaljen och återställer tändernas naturliga färg. Den rengör och löser upp missfärgningar.

 Apoteket har alltid skonsamma produkter. Den här tandkrämen är till för att funka mot just det besvär man har som i det här fallet missfärgade tänder. Den lever upp till att ge en bra effekt och har en bra standard på bra produkter som fungerar. Med tandkrämen blir munnen ren. En god munhygien symboliseras som vita tänder.

 Eftersom Apoteket har en bra standard på kvalitet av varor är det bra och dessutom hälsosamma.

 


Wash gel från NIVEA

Rengöringsgel från NIVEA finns i din livsmedelsbutik, pris 65 kr.

Rengöringsgel som rengör hyn på ett effektivt sett. Den motverkar orenheter i huden. Man får en fräsch hy som känns len. Rengöringsgelen innehåller fuktgivande ämnen som förhindrar att hyn ska torka ut.

  Används kväll och tvättas varje dag. På morgonen finns det NIVEA for men gel som under dagen när man tvättat på morgonen ger en maskulin effekt för män.

  Applicera på fuktigt ansikte och massera in tills det löddrar sedan sköljs ur.

Rengör på djupet innehåller formulan med vitamin E som är speciellt mild mot huden.


Kam

Frissörkam från KICKS, pris 40 kr.

Med en kam som är ett hårredskap drar man igenom håret med så kallat ”tänder” som tar bort eventuella tovor som finns i håret. För att få ett blankt och mera välskött hår krävs daglig kamning för att få slätare hår.

 Det är viktigt att ha en bra kam en flera dåliga som inte håller eller uppfyller äkta kvalitet. Köp något som håller och funkar bra.

 

Rundborste från KIKCs, pris 80 kr med ben.

En bra standard på kvalitativ kam från KICKS egna märke.


Ögon kräm

Under ögonen är huden extra tunn därför är den lite känslig. Många ögonkrämer har en lätt uppstramande effekt som ger en fräschare känsla.


Ögon kräm

Under ögonen är huden extra tunn därför är den lite känslig. Många ögonkrämer har en lätt uppstramande effekt som ger en fräschare känsla.


Tandblekning för hemmabruk

Blek tänderna med tandblekning för vita tänder. Den tar bort missfärgningar och ger en förbättring på tändernas emalj.

  Man kan bleka tänderna på klinik eller beställa hem och färga hemma.

 För hemmabruk som funkar till ett bra pris: http://www.brightwhitesmiles.se/

 Nu har det blivit modernare att bleka tänderna. Speciellt en skönhetssak mycket inom media.


Rakapparat

En rakapparat är en apparat för att raka av skägget vid skäggväxt. Den rakar nära huden och rakar bort skägget. En rakapparat är försedd med hål som man rakar av det området skägget växer.

  Fördelen med rakapparat är att man bara behöver rengöra den efter rakning i stället för att köpa massa nya rakhyvlar. Rakapparat är bra på sitt sätt eftersom den kan vara behändigare.

  Det skulle nog vara bra med en fin rakapparat fast inte för billigt eller dyrt utan mellanklassen. Köp något som håller längre, har bra märke så att man är säker på att den funkar och har kvalitet. En standard av varan hur den ska vara som funkar.

 


Apoliva schampo mycket schampo för pengarna

 
 
Apoliva schampo för normalt hår, finns på Apoteket, pris 29 kr.

 Ett vårdande schampo till ett bra pris. Mycket schampo för pengarna. Löddras upp och rengör håret, tvättas sedan ur.

 Schampot ger volym och gör rent. Den säljs med eller utan parfym.


Om rakvatten

Rakvatten är en slags herrparfym som används efter rakning. Dens hygien avsiktliga fungerande är att inte huden ska bli irriterad efter rakningen.
 Klassiskt rakvatten är Aqua Vera, mer kända rakvatten finns som AXE. Det finns mer utbud utav bra rakvatten på parfymaffärer då den är mer exklusivare en livsmedelsbutikens rakvatten.

Raklödder

Ett raklödder av kvalitet hjälper dig att få ett bra glid med rakhyveln. Om man har ett märke som ger en vis standard på god kvalitet som produkt går det lättare att raka sig eftersom den är mer välgjord. Den lyfter upp skäggstråna och därmed minskar den risken för skärsår och hudirritation efter att man rakat sig. Raklödder använder för intvålning före rakning, gärna med hjälp av en rakborste.


Om munsår

Det är lätt att få munsår av den torra vinterns luft. Det finns på ditt apoteket receptfria läkemedel för det.


NIVEA for men

NIVEA for men är en serie hudvård för män. Ger dig ett manligare utseende anpassat för män som hudvård t.ex. ansiktskräm, duschkräm till rakningsprodukter.

  Varför kan man inte använda en annan rengörings gel som inte är Nivea for men. Det beror på att man får ett manligare naturligare och mer maskulint utseende som resultat.


Om kosmetika

Kosmetika är benämningen för skönhetsprodukter. Dessa produkter är avsedda för utseende. Det är smink hudvård, rengörig, krämer. Man kan ta dessa produkter under ordet kosmetika.


APOLIVA

Återfuktande krämer används morgon och kväll på rengjord, torr hud. Här är några fuktighetsgivande krämer från APOLIVA:
 
 

APOLIVA dagkräm, Apoteket, pris 65 kr                    

En fin kräm med mjukgörande egenskaper och så är den fuktighetsbevarande. De innehåller mjukgörande oljor som då verkar fuktgivande.

 Innehåller vitamin E.

 Säljs lätt eller oparfymerad.

 

 APOLIVA nattkräm, Apoteket, pris 75 kr

Återfuktar ditt ansikte och gör hyn bättre under natten. Den har mjukgörande egenskaper och ger dig en renare och fräschare hy.

Säljs lätt eller oparfymerad.

 


Snabbnudlar

I dag åt jag snabbnudlar som man äter som en soppa med buljong ifrån en buljongpåse. Det kallas nudelsoppa och är billig att köpa. Många studenter som inte har råd med så mycket mat äter snabbnudlar sägs det. Snabbnudlar är billiga att köpa in, det är ett billigare val.


Hår styling

Det finns många olika varianter av produkter när det kommer till hårstyling. Män använder vax, hårgele och om man villa ha fylligare hår använder man hår mousse. Normalt finns hårspray för kvinnor eller folk som allmänt har långt hår. Med rätt produkt blir det enklar att få frisyren du eftersträvar.

 Jag använder produktserien med hårprodukter med Björn axen.


Handla kläder online

Det har blivit alt mer populärt att handla online på postorder. Här är några klädesföretag som säljer sina kläder på nätet. vissa har en katalog som man kan beställa.
 
Hemsidor:
 
www.paapi.se
www.shakk.se
www.halens.se
www.ellos.se
www.nelly.com
www.bonprix.se
 

Om en god munhygien

Det som räknas som en god munhygien är att ha vita tänder och en fräsch andedräkt. Därför finns det produkter på marknaden som ger dig vitare tänder och ger dig en fräsch andedräkt.


Hårfärg Just for men

Hårfärg för män. Ger en maskulin färg och finns för olika färger för olika hårtyper. Hårfärgen appliceras och verkar i 10 minuter, efter det sköljer man ur.

 Färgen sitter kvar tills håret växer ut igen.

 När du väljer färg på hårfärgen välj den färg som ligger närmast din egen för bästa resultat.

Hårfärgen för män finns i åtta olika nyanser.

·         Sandy blond

·         Ash brown

·         Light brown

·         Light medium brown

·         Medium dark brown

·         Dark brown black

·         Real black


Återfuktning

Att återfukta huden är att ge huden fukt, näring och skydd som gör att huden håller sig ung och fräsch längre. Även en fetare hudtyp och torr med problem behöver fukt. Då använder man sig utav en återfuktande kräm. Välj en kräm efter behov t.ex behov av nattkräm.

Återfukta morgon med en dagkräm.

Återfukta kväll med nattkräm.


Rengöringsgel från ACO

ACO FACE rengöringsgel från Apoteket, pris 59 kr.

En rengöringsgel som är skonsam mot din hud och är effektiv att tvätta bort smuts samt makeup. Den hjälper huden att bevara sin fuktighet. Den torkar inte ut huden. Kan användas morgon och kväll för att få en bättre hygien.

 Precis som många rengöringsgel så arbetar man upp till ett lödder sedan tvättas ur med vatten. Undvik att få det i ögonen.

 ACOS rengöringsgel är oparfymerad.


RSS 2.0