Åland

 
Packar mina väskor, i morgon ska jag på kryssning till Åland.

Axelväskor

Modernast just nu och mer behändig en 90 talets ryggsäck som man i jäntligen har när man kampar är axelväskan som är gjort för att bevara saker och dokument i, min är av läder och bäst kvalitet, prisgruppen under är tyg men det som rekommenderas är läder.


Frisyr

En viss period där många män har långt hår, kanske på att kändisar vänder trender  som den klassiska Björn Borg frissyren eller Jhonny Deps långa hår, varför inte Elvis panlugg som är bakåtkammat där en helt ny raggarkultur hade kommit. Kanske finns det en viss ungdomskultur eller stil som EMOs men det var ett tag sedan, punkare var populärt i London på 80 talet. Idag passar frissyren bäst som kort på sommaren, allt ska se stilrent och vårdat ut i dagens frisyr.


Orka mer med rätt kost

Köp multiman orka mera med mer energi, alltså man förbränner mer nyttiga mål fast genom vitaminer och gör att man orkar mer med rätt energi och balans i kosten. Själv kan man äta en bra kost som varierar och är nyttig, tänk på vad du äter.


Svart klädd

Svart drar åt sig värme som om man går klädd i sommarvärmen med svart tröja blir det mycket varmare en ljusa kläder. Samtidigt ser du smalare ut i svart som döljer mer en ljusare kläder som du ser mera av alltså kraftigare.

 Bilar som är mörka tycks bli varmare invändigt när den stått parkerat ett tag.


Från idag med Gizmo och oliver

Gizmo och Oliver ute i sommarvärmen.
Hundarnas afton med färsk hundmat.
 
 

Sola bort orenheter

Det är extra stark sol mellan 11:00 – 14:oo passa också på att sola fast med solskyddsfaktor. Solen tar bort acne och annat för att det torkar ut som finnar som bara är fett.


Hårgele

Har prövat hårgele först Björn Axens som var dyr för den hade en annan prisklass, den var mycket dyr men räcker i en evighet. Har prövat hårgele av lägre klass som Shokwawes, måste ta mycket för att få effekt dessutom blir den stelt och omformat fast Axens hårgele blir mer fallande och naturlig. Kvalitets produkter är i många fall drygare som ex vissa parfymer och det beror på vilken prisklass det är


Shorts till sommaren med jeans

Nu är det läge för shorts, en populär variant är avklippta jeans som man kan sy sömmar på kanten utav byxbenen om man har e symaskin. Så använd dina gamla jeans till sommaren och gör shorts utav dem för det är modernt.


Parfym kvalitet

Parfymer med bättre kvalitet håller längre och är dyrare, med olika urval av parfymer, en bra parfym fast i högre prisklass är Boss, Polo och min favorit Obsession for men. Axe räknas som parfym i lägre prisklass.


Munktröja

Munktröja eller som det heter huvtröja, är en långärmad tröja med huva. Stilen finns historiskt sätt från ursprung på medeltiden. Klädesplagget kom it till användning som arbetskläder i fryslager i New York med märket Champion på 1930 talet. Munktröjan blev populär under 1970 talet, och börjar tillverka sina plagg i olika märken.


Cola uppigande

Cola är ganska onyttigt men den innehåller uppiggande socker och koffein, fast allt är ju inte onyttigt i lagom mängd, kolsyra som det heter är luftbubblor som gör att du rapar.


Obsession for men parfym

Obsession for men, en mer exklusivare parfym från 80 talets märken som har funnits kvar. Den är drygare eftersom den har bättre kvalitet och är i en högre prisklass.

Strukturen här är byggd delvis av kryddigt jordiga toner av ambra, kanel, sandelträd, patchouli, mysk och vanilj och dels av somrigt fräscha inslag av muskot, jasmin, koriander, lavendel och bergamott.

 

Obsession For Men 399 kr

En kryddig doft från 1986, populär bland men också en av mina favoriter.

Info om parfym på www.parfym.se


säsonger

Nu är det ny sesong med nya klimat som varje årstid har, kläderna säljer ut sesongskläder och annat med nya förutsättningar som just anpassade till det nuvarande klimat.

Grillning

Idag åt jag till middag grillade spareribs,(revbensspjäll), som är köpt på affären, rekommenderar att det är bra kvalitet och är marinerad, vissa märken som är exklusivare är bättre en om man ska köpa sämre kvalitet och lägre pris. Fördelen är att det är enkelt och gott att grilla.


CD

Brist på cd skivors försäljning, kanske man vill ha en cd skiva att spela om man köper en fin sterio med fina högtalare.

Båttur

Styr vår båt ute i Stockholms skärgård.

Båten har en hytt och ett kapell.

 
 
 
 

Resa med båten

Nu packar jag till att åka ut med båt i Stockholm, visar fler bilder när jag kommer tillbaka på torsdag.

Apotekets alergitester

Apoteket har hälsosamma varor och är också alergitestade därför finns det produkter inom viss mån folk tål, nu när jag köpte nattkräm fanns inga nötter eller citrus som många inte tål.


Brun av sol

Nu börjar sommarsäsongen som är varm, för att kunna tåla solen bättre gör den sig brunare så att du är brun är för att du förändras för att tåla ett varmare klimat.


Apoteket

För att tänka på din hälsa bättre som en bra kräm som ansiktsmask är det mer vårdande en andra märken om man jämförs med apotekets märken och egna märke.


Vita tänder direkt

Mitt trix för att få vitare tänder direkt för att göra sig fin inför utgång är att borsta tänderna i 5-6 minuter med Denivit.

Denivit tandkräm för att uppnå vitare tänder.

Denivit finns på livsmedelsbutikerna.


Skansen

Idag var jag på skansen och såg en massa fina djur.
Utanför Skansen.
 
Apburen.
 Björnanas ställe.
 
 
 

Colgate mot dålig andedräkt

Varför använda munskölj, det är tänk att hindra en dålig andedräkt för att uppnå det man vill som är fräschare andedräkt kan man ha en munskölj.

Munskölj Colgate från livsmedelsbutikerna.

Fräschare andedräkt med Colgate munskölj.


Apotekets nattkräm

Nattkräm vakna upp med en fin hy, en mjukgörande, lugnande och vitaminberikad produkt för både män och kvinnor utan anti rynk kräm utan helt och hållet en vanlig nattkräm.

Nattkräm från apoteket 69 kr.

För en bättre hy.


parfym i prisgrupper

AXE tycker jag är bästa rakvattnet och parfym i sin prisklass, om jag skulle välja ett mer exklusiv parfym tycker jag bäst om parfymen Polos varianter.

Polo parfym för män.

Polo parfym finns i flera olika varianter och är tycker jag en mycket god mansdoft

AXE parfym lågpris

En av de mest populära billiga vanliga parfymer.


Hudkrämer

En hudkräm kan ha flera funktioner, men alla eller de flesta vill uppnå samma mål alltså bättre hy. Återfukta med dagkräm, vakna med en läckrare hy med nattkräm, rengörare och annat. Mot rynkor men i de flesta fall kvinnor som har antirynk kräm medans män har friskare hy som mål. För att se bättre ut och fräsch och uppnå den där perfekta looken välj i urvalet med mansprodukter eller både för kvinnor och män.


RSS 2.0