Solens effekt

Solen är som mest effektiv på dagen mellan 11:00 - 15:00 när man ska sola.
 När man solar använd solskydd för att inte brännas vid. En sunlotion.

LOREAL men expert

LOREAL men expert är en serie hudvårdsprodukter för män. Ger huden nytt liv med produkter som gel, skrubb och återfuktande. Denna serie är för män, ger ett maskulinare utseende anpassat för män, manlig skönhetsvård.

  Du kan hitta deras produkter i din livsmedelsbutik eller skönhetsaffärer.


Loreal hårvax

LOREAL MATT & MESSY studio, finns hos din livsmedelsbutik, pris 79 kr.

Loreal hårvax, vaxat fett som ger stadga, gnids in i håret för att forma frissyren. Denna ger ett bra resultat och håller länge.


Kristi himmelsfärdsdag

I dag är det Kristi himmelfärdsdagen. Det är då efter Jesus uppståndelse lämnade jorden för att fara till himmelriket. Jesus lärjungar (apostlar) så var elva med under Jesus himmelfärd.

 

 


Brun utan sol

Brun utan sol, få en solbränna utan att behöva sola, både kropp och ansikte. Ett perfekt och hälsosamt sätt att få solbränna. Få en bränna utan att sola och utsättas för skadlig UV- strålning.

Hårmousse

Hårmousse är inte en hård produkt och av den får man inte den hårda hjälmen vissa hårgeller kan ge, förutom den dyrare prisklassen av hårgele som Björn Axen.

  Forma håret med mousse, gör att håret faller på platts vis kamning och stelnar inte lika kraftigt.

 För mig själv använder jag mest hårgele till luggen därför att den ska falla på platts och ger ett bra resultat.


ACO

ACO är en hudvårdsserie från Apoteket. Ingredienserna i ACOS produkter är noga utvalda och har en tydlig funktion. Det är Apotekets egna varor som säljs hos Apoteket.

  Produkterna har ett rimligt pris och har en bra standard. Den finns i många varianter av hudprodukter kanske något som just passar du.

  ACO är hudvårdsprodukter, de grundades 1939 och såldes då först genom Apoteket.


Färga håret

Man kan byta sin hårfärg med hjälp utav kemiska hårfärgningsmedel. Vissa hårfärger kan vara blond eller mörkare som brunt eller helsvart.

  Med hjälp utav väteperoxid kan håret tonas ned och sedan blekas.

  Man kan alltid färga håret mörkare ifall man ändrar sig däremot inte ljusare.

 Hårfärg för män, märket JUST FOR MEN, finns i handeln. Den säljs i olika manliga nyanser och ser naturligt samtidigt manligt och maskulinare.


Hudvård från Apoteket

Apoteket säljer en del fuktighetskrämer som dag och nattkräm med bra standard för kvalitet. Vissa märken för återfuktande krämer kan vara dyra. Men Apoteket har tagit fram en hudvårdserie som ger en viss standard på att kunna fungera.

 När jag handlar kosmetika för hyn går jag till Apoteket, Apotekets produkter funkar och tycker jag är pris sammare.


RSS 2.0