Bra munskölj


Denivit munskölj för renare och vitare tänder, pris 36 kr.

Djup rengörande munskölj för tänder, tunga och tandkött, denna produkt ger ett resultat utav vitare tänder, är som vanligt uppfriskande och minskar dålig andedräkt.


Lillördag

 I dag är det lillördag, i dag ska jag slappa, i morgon ska jag äta buffe.

Pilotglasögon

De kända pilotglasögonen lanserades av Bausch och Lomb 1939, används utav polisen främst i filmer där man känner igen dom. Glaset i pilotglasögonen var grå och då påverkades inte färgbilden av glaset.

 

 


Dressmans herrkläder

Dressman en affär att fynda i med deras egentillverkade märke och deras affärside är pressat pris mot att vara mest prisvärd en de andra butikerna som säljer herrkläder.


Kallare och mindre soltimmar

Efter en lång sommar har man äntligen fått en bra grund till solbränna, detta odlas gradvis och om man har en bra grund är det bara att bygga på.

  Att få en bra bränna i solarier är att gradvis sola i olika etapper tills att man uppnår ett brunare resultatet.


Väska för pappersförvaring ej o anpassad ryggsäck

Populärare med axelväskor en ryggsäckar, mer behändigt att bevara dokument, kanske mer elegant tycker jag den trenden är, själv använder jag axelväska av fint läder, finns också i tyg, numera används en ryggsäck om du vill gå på kamping.


Sömn

Det är bra att sova mycket för vacker hy, sk skönhetssömn, utan sömn hjälper inte så mycket mer en att man ser full ut som stryk.


Sensommar

 Nu är det sensommar så man får passa på att bada och ligga och pressa det sista och bygga på solbrännan innan istället för att bekosta dyra solarier under hösten.

Nystart

 
Hej hoppas ni fått en bra semester under sommaren, som sagt börjar nu arbete och allvaret.

Hösten är snart här

En ny säsong är kommen med nya perioder utav säsongs kläder en frisk vinterhy, mot solarierna för att bevara solbränna, medans jag tycker man ser bra ut som blek på vintern, huden blir torr och används hudkrämer i sommar är solen stark och orsakar solbränna.


Favorit produkt för män

Använder den klassiska Aqua Vera rakvatten efter rakning, är uppfriskande för huden och doftar gott, däremot finns det fler rakvatten fast i en högre prisgrupp alltså dyrare, därför det håller längre.

Aqua Vera ä en gammal uppfunnen parfym för barrbering, doftar kryddig, finns på Coop oftast med butiker som har ett större lager, då finns allt möjligt.

 

 


Apotekets nattkräm

Nattkräm Apoliva från apoteket 75 kr

Nattkräm för normal och torr hy, oparfymerad, för en vacker hy, låt vara på under natten vakna med frisk hy.  


Apoliva

Apotekets egna varor är mer hälsosamma samtidigt är det bra pris som Apoliva, finns hudvårdprodukter som inte kostar skjortan för att det är ett visst märke, utan apotekets sortiment sägs vara bättre för dig och din hälsa. Apoliva finns som brun utan sol, dag och nattkräm även för män med återfuktande, ger dig energi till huden.

 


Renhet i hyn

Rengör på djupet, använd rengörare som ansiktskrubb, tvätt som tar bort döda hud rester eller fett som samlats under huden som tas bort av att, män har frisk hy och mindre kosmetika av smink, naturlig vårdad look gärna med kräm för att få det mer naturligt.


Mindre kostnad av varor

Varorna i Norge är mycket dyrare en i Sverige så Norrmännen brukar åka till gränsen för att handla i svensk butik, på så sätt sparar normännen pengar.


Loreal men expert

Hudkräm för män kostar ungefär runt 150 kr

Köpte en Loreal hudkräm på båten på väg till Åland i taxfree, denna hudkräm sägs vara en wakeup cal for your skinn. Dryg flaska och räcker längre, en friskare hy för stiliga män. Finns hos affärer som Kicks.


Norge

Här kommer bilder från Norge semestern.
 
Norska havet vid Trondheim i Norge.
 
Vi var vid ett fort som tyskarna hade byggt på andra världskriget när Norge blev invaderat.
 
Ammunitions transport på fortet som transporterades genom räls i vagnar.
 
Fisketur i en sjö i närheten, fiskas oftast öring.
 
 

Tillbaka

Hej, nu är jag tillbaka efter en lång semester i Norge, har varit borta i tio dagar, precis så många dagar man behöver för att komma bort och vila ut. Kommer publicera bilder senare i morgon, nu ska jag sova, satt i en bil och hade åkt nittio mil till Norge och Lensvik där vi har vårat landställe.


Reser till Norge

Har varit och åkt båt till Åland, åker nu till Norge och är borta till den 12 augusti.

RSS 2.0