rengöring med ansiktsskrubb

För att ta bort döda hudceller och rengöra på jupet, använd och rengör med en asniktsskrubb från NIVEA, finns på h&m i stor förpackning.

Tandtråd och tandhygien

För att göra rent där man inte kommer åt används tandtråd för att göra rent mellan tänderna, om du vill se bättre ut och få en bra tandhygien. Tar bort större matrester så att munnen känns ren minskar orsak till tandsten och tandlossning. Om du lägger pengarna på dyra tandkrämer ska man också lägga pengar på att få en renare mun med tandtråd. Jag får tag på  min tandtråd på Apoteket.


somrig paj

 
Rabarber paj, fler recept hittar du på recept.nu

middag

 
Dagens mat direkt från micron.

Torra läppar

När läpparna är torra måste man återfukta med en läppsmörja, annars kan man lätt få sprickor. Jag har testat försvarets hudsalva och det funkar bra för mig.

 

Läppsmörja

Apotekets hudsalva 20 kr


Nu är det midsommar

Midsommarstången ställs upp på dansbanan för att kunna dansa runt senare.
 
 

midssommar

Nu på midsommar är det den absolut ljusaste natten på året då natt blir lika ljus som dag sedan det vänder och blir mörkare.

Marabou parken och Kina buffe i Sundbyberg

Besök i Marabouparken.
 
 
 
Äter Kina bufe i Sundbybergs Kinakrogg med massor av rätter och god SUSHI. Pris 89 kr per person.
 
 
 
 
 
 
 
 

Glad sommar

 
Nu är det sommar och varmt har då alltså klippt mig kort inför sommaren eftersom den är mycket varmare.

Björn Axen

Köpte en hårgele från Björn axen som funkar jätte bra, klassas som det bästa inköpet av hårgele jag gjort. Märket säljer en del hårprodukter och uppfyller en viss kvalitet som är en dyr märkesvara. Finns mer i ställen som Åhléns.


Mörkare tider

I Juni månad är det midsommar alltså om en vecka, i Juni månad brukar det vända på midsommar då det vänder från ljusare nätter till att det blir mörkare tidigare varje dag. Midsommar är den ljusaste natten på året. Just nu är nätterna ljusa till midsommar då det vänder och blir mörkare.


REA på Ur och Penn

Nu är det REA på Ur och Penn, köpte en jättefin stålklocka när jag var där och handlade som jag lagt upp.

Soljus

Soljus ger energi till att orka mer, nu är det snyggt med solbränna, förr trodde man solen var farlig om man vistades för mycket i den.

Ge huden energi

Att bli solbränd ger också huden mer energi, så oftast de som är solfattiga har enklare för att bli slappare och mer trött. Så om man inte har energi och vill få lite snyggare hy som är brun med mer energi, passa på att sola, som solarium som sol.

 


Vacker hy

Syftet med att bära glasögon är för de allra flesta att man lättare ska kunna se i starkt solljus. Solglasögon finns i många modeller men bland det populäraste är pilotglasögon. Vissa tycker det är coolt med solglasögon till och med så att de bär dem inne för att vara häftiga och tuffa, helst pilotbrillor, de skapar attityd tror dem.


Coola brillor

Syftet med att bära solglasögon är för de allra flesta att man lättare ska kunna se i starkt solljus. Solglasögon finns i många modeller men bland det populäraste är pilotglasögon. Vissa tycker det är coolt med solglasögon till och med så att de bär dem inne för att vara häftiga och tuffa, helst pilotbrillor, de skapar attityd tror dem.


Stilig

Manliga hårprodukter som används en del är hårgele, vax och moss, killar passar inte i hårspray för de har troligtvis inget längre hår alltså genomsnittet. Män ser stiliga ut som vill uppnås med kostym och klockor samt kedjor. En man ska vara stilig för att uppnå ett bra utseende, alltså man ser enkelt, vårdad ut.

Rakning torr och våt

Våtrakning
Vid våtrakning appliceras raklödder eller gel, sedan påbörjas rakningen, rakningen görs medhårs. Efter att fått bort löddret med vatten, Sedan för att friska upp hyn kan man använda en bra after shave.

Torrakning
Torrakning innebär att man istället för hyvel använder en rakapparat, rycker upp och skär av skägget som skäggstubb.


Tipps

Slösa inte bort pengarna på dyra solarietider som inte ger effekt, köp brun utan solprodukter som, tonande krämer, brun utan sol body och face, kastanjevatten, solspray och powder.


Fin herrklocka med guld färg

Klocka med guldmotiv med snygg design som jag var och köpte idag.

Regal klocka med guldfärg från Ur och Penn 200 kr
En stålklocka med visare.


Blogg kort

Nu är det dags för en varmare säsong med mycket sol hoppas jag, hoppas det blir en bra start på sommaren och bra temperatur att ligga och sola och göra en skön solbränna kanske ta ett bad.


Frisyrens moden

Många kulturer utav frisyrer inspireras mycket utav skådisar och andra kända folk, som 50 talets Marilyn Monroe eller Raggarnas backslick på 50 talet. Nu har vi sett Björn Borg frissyren och en klassisk tuppkamsfrisyr från David Beckham. 80 talets frisyrer var då man använda mycket hårspray, nu mera är det coolt med kort hår på sidorna med backslick som många stockholmare har och kort hår när det blir varmare, lugg när det är vinter.


Rakapparat

Fördelen med rakapparat är att man slipper lägga pengar på nya rakhyvlar. Denna kan återanvändas men måste alltså rengöras efter varje användning med att plocka isär delar och sådant. Med rakapparat kan man även torraka om man tar med den på resan. En rakapparat kan man raka utan onödiga kostnader av nya rakhyvlar när man rakat sig.
Själv använder jag hyvel men det är upp till en vad man tycker är mest praktiskt.


Skogs promenad

Uppe på en kulle med utsikt utöver bostadsområdena.
Skype

Ring via Internet på Skype som är en internet telefon, du betalar en viss summa på ditt Skype konto när du fört över dina pengar från datorn.
 Internet telefon som man pratar i en inkopplad telefon i datorns USB anslutning.
Jag använder mig utav Skype för att nå folk.


Frisyr

 Det är viktigt att man inte använder för hårda produkter  det ska se naturligt ut. För både hy som hårprodukter så att inte håret blir stelt om du inte vill uppnå en mer formad frisyr.


Middagen klar

Idag åt jag Stinas kyckling, bara att stoppa in i ugnen på en timme och mate är klar.


Sommar frisyr för män

Det är praktigast att ha kort hår på sommaren när det är varmt och kanske lite längre under vintersäsongerna för killar. Många män klipper sig inför sommaren när det blir varmare i kort hår som är lättskött.


Kläders färg

Vit färg framhäver kroppen medans svart döljer och du ser slank ut.


Lunch i hötorgshallen

Sushi lunch i hötorgshallen, var gott med många varierande bitar utav sushi i olika smaker utan standarden med lax, räckor och rulle fanns även annan god fisk och bläckfisk med.Hötorgshallen håller på att bygga om och de har öppnat en sushi bar med en proffsig sushi kock på övervåningen.


REA

Nu är det REA på ställen som Dressman, det gäller att hålla koll på säsongerna då det säljs ut kläder från vinterns kollektion och vår till att få in nya lager på kläder inför sommaren.


RSS 2.0