Resa till Norge i trondheim

Snart åker jag till Norge i Trondheim som är en studentstad med 10.000 studerande, med en del betygelser finns kvar från andra världskriget. Jag hart även släkt i Norge Trondheim på min pappas sida så det ska bli kul att träffa släkten. Hela familjen och jag åker, våra sheelty shetland sheepdogg hänger med.
 I Norge har min familj på pappas sida ett landställe som ligger 10 mil utanför Trondheim bland fjällen.


Nu är det vår

I april blir det vår, jorden börja gro och blomstra, namnet av latin aprilis av aperire som betyder öppna. Betydelse härstammar den att jorden öppnar sig när växtera börjar gro. I april är när växtligheten tar fart igen.


Reser till Norge och packar till resan

Packar, i Påsk åker vi till Norge, startar måndag, tar med kläder för att tåla ett norskt klimat med mycket vind och höga fjäll, även mygg. I norge ligger det mycket havc i närheten det göt vädret rägningare och blåsigare som klimat.Destination Trondheim.

Hårgele hos frisören alltid bättre kvalitet

Hårgelen i affären har en viss standard, men med dyrare märken av kvalitet är produkten betydligt drygare och håller längre med bättre resultat. När du är hos frisören köp då deras hårprodukter, de kanske är dyra men mera prisvärda.


Billigare frisörer

Vill man satsa på en billig frisör finns det just gymnasium som säljer klippning av deras årskurs tre elever, kostar mindre med elever som klipper och mer för inhyrd läropersonal.


UV strålar

För att undvika en kräftröd hud när solen ligger på i våren är det bra med en solskyddsfaktor. En solskyddsfaktor skyddar huden mot solens starka strålar och gör att du inte blir bränd, men en solbränd hy blir till. Smörj över kroppen med solsskydsfaktorn så att du får en jämn och fin bränna. Apoteket har varor som är bäst för ens hälsa.


Stockholms prisvärda kända frissör, Björn Axen

Vill man gå till en bra frisör i Stockholm så kostar det, men det heter i alla fall Björn Axen, där får du proffshjälp för det som har med hårvård att göra. Denna frisör har funnits sedan mitten av 60 - talet och grundades utav Björn Axen.


Sängdags

Efter en lång dag vilar hundarna Oliver och Gismo, två Shelty Shetland Sheepdogg.


Klimat kläder

Vissa kläder är anpassade till att tåla olika klimat, som vinterjackor, men vinterjackor kan ha olika kvalitet, utan en viss standard med att tåla kyla. En vanlig jacka skulle inte tåla allt för många minus som i Kiruna, då hjälper inte bomullsfodrade jackor, nej utan kvalitetskläder som tål klimat och verkligen funkar i kalla miljöer. Köp inte stadiums bomullsvantar utan vantar med ordenlig fodring om du vill hålla värmen. Kvalitet gör att den är tåligare och mer anpassad till klimatet.


HemmaKväll

Hemlagad yakiniku, en klassisk Japanska rätt, jag och min kompis ser en Beck film och äter mat.


Återfuktande och kräm

Tvättar ansiktet med en skonsam rengöringsgel och en bra återfuktare, på natten kan man ta en nattkräm så när du vaknar är din hy ren och fin, ge en bra hygien med vackrare hy genom regelbundna ansiktsbehandlingar, män ska vara naturliga och det hjälper att se stilig och ren ut.


Titanic

Mitt starkaste minne av Titanic är på slutet när Leonardo Dicaprio drunknar och säger att hon ska hålla sig vid liv, hon håller sig vid liv för att hålla hans löfte när hon sedan räddas och hittar en pipa att blåsa i.


REA

Snart är det dags med REA på klädesaffärerna då lagrena bytts ut, ut med vinterlagret och in med det nya vår lagret. Det gamla säljs ut billigt och det nya kommer men med en ny anpassad årstid med klädesplagg.


Stilighet

män ser ordentliga, städade ut alltså begrepper stilig medans tjejer har en skönhet en kvinna kan vara vacker men män ska se naturliga ut men städade medans kvinnor ska göra sig vackra. Det är därför stilighet är ett faktum man ser ordentlig ut med snygga stilrena kläder och kontorskläder som kostym. Så män gör er naturligt vacker. Mansortimentet är brett och hjälpmedlerna är många.


Hår moss

För fylligare hår brukar jag använda en vanlig hår moss som finns hos butikerna, sedan är det att styla med gele eller annan fungerande hårprodukt som man stylar till med. Varorna för moss är full av olika produkter, olika fungerande och olika kvalitet, bara du hittar ditt märke som du vet att den just passar dig till ditt hår.

Middag, kyckling i ugn

Det här är min middag, i form av en gårdskyckling med märket Kronfågeln som alltid gör god kyckling. Kycklingen lägger jag i ugnen med här hela vitlöksklyfter, låter inget vidare men det är gott.Det är bara att lägga in i ugnen så sköter den sig själv, kyckling på fredag!
För att fylla ut behövs ris oftast eller någon annan mattilbehör.

Beckham frissyr, tuppkamm
Åldersskydd på kräm

Vissa krämer sägs kunna skydda min hud från att åldras, men om det funkar är det en garanti på, fast de kan också ha en överdriven förväntan på att en kräm ska hindra din hud att åldras.

Norden

Vi lever i ett nordiskt klimat med varierande årstider med varierande årstider som sommar och den nordiska kalla vintern.

Selftan

Jag med brun utan sol, trevlig måndag.


Sömn

Det finns en teori om skönhetssömn men frågan är om det är sant, huden och hyn blir finare och trötthets täcken blir mindre.


Nattkräm

En nattkräm sjunker in bra och ansiktet känns skönt återfuktat på morgonen som ger en bra känsla i hyn dagen efter. Krämer kan ha varierande priser beroende på kvalitet och har mera effektivitet.

Multivitamin.

Om kosten inte är mera varierande och för att du ska få i dig de vitaminer kroppen behöver för att orka med finns kosttillskott som bl.a vitaminkapslar. Tar man sin dos varje dag får kroppen i de viktiga vitaminer de behöver.


Farligt för hyn.

Rökning och solarium kan få din hy att åldras, det finns alternativ som selftan eller nikotin hjälp.

Denivit

Denivit, är en tandkräm som ger vitare tänder, men funkar denna produkt? Jag har prövat och mitt tipps är att borsta väldigt länge ungefär sex sju minuter och det gör att tänderna blir vitare. Tandkrämen som ger dig ett vitare leende utan tandblekning med ett stegvis resultat. Men vissa tandkrämer innehåller slipningsmedel och gör att emaljen slits på, ett annat alternativ kan vara en tandblekning men en tandblekning håller bara ett kort tag och färgen går ur som te.x hårfärgning.Vår

Strax är våren här, då behövs nya kläder som tål nya klimat under året. Jackan blir till vårjacka och halsduken försvinner.

Märkesvaror

Många märkesvaror har en viss standard, men det finns mer kvalitativa klädesaplagg som har en bra kvalitet och håller bättre, de kan vara bättre anpassad som sporkläder eller drygare som parfymer.

Silver smycken

Silver är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller. Metallen silver används som smycken och är värdefullt eftersom det är en ädelmetall.


Jag med ett silverarmband.


Vinter i Ängsjö

Ute i Ängsjö, vinter och kallt, tjock is, ute och tar en promenad, isen är så tjock att man kan gå på den men det kan också finnas brister där isen är tunnare.

Bilder från Ängsjö


Fuktighetskräm

Dålig och torr hy som uttorkas på grund av luftens låga fuktighet i kylan gör huden blir torr, det blir bättre med en fuktighetskräm.


Långärman pike

Långärmad Pike från DRESSMAN
RSS 2.0