DELTA GÄNGETEn film om samvaron från Amerika på deras 60 tal. Då allt hade sitt i delaktigeter, i gemensamma levnader. Är en film för de som är studerande & man ser en del Amerikanskt det. En viss fest för collages med deras stil för amerikaner.


Stadsbil

En storstadsbil från general motors har nu lanserat sin ide om en nu ny bil till att  åka med inom staden. Den är till för städer med den tar man sig då lättare fram. Tänkt för att fungera alltså i just deras framfarter. 
   


På arbetet, när vi ska arbeta vet vi.

 
Alla har sin dress, de som arbetar med ett stort urval från alla kvalitéer men läder är mest tåligt i en miljö varför ska vi då anpassa oss förr att få drift. Så är en dress med rätt skor som kan gå med i en innestation.


Ett arbete med ett skrivbord eller menar vi skrivbordsarbeteAtt ett arbete är en sak att avklara men i taget. Inkommande kontors alltså drift & underlättande i en uppgift. Alla har också ett mål med det man gör. Men vem underlättar det du är bra på som natur kanske är det en annan som postar brev, an arrkivist. Är det posten som gör det möjligt men har jag ett körkort kör jag all adressering ut till konsumenten.

Datorn är mer använd enlig

Apple är med i datorområde där de säljer olika Apple datorer. De första var från Apple & var bäst, som när det var en speciell dator fullt utrustning i lösa tillbehör & fläkt för behov nu smalare luftgång. Nu när vi har en del mobiler får den inte vara bättre en dator därför utvecklar de en dator mobil. Men är det inte internet vi använder. Nu Apples nya modeller där du får med dig det du vill som deras senast släppta modell.


I SKUGGAN AV BRONX

En film som är inspelad till staden Bronx, äldre fungerande & mera 60 tal & annat uteklimat.

 


Bli solbränd utan sol så du slipper bränna digKöpställe, ica. Ica produkter som valts annars inte det jag hade.

RSS 2.0