Kvalitet och märkesplagg

Jag och min nya J lindeberg tröja.Balsam

Med rätt sorts ballsam för håret vilket är viktigt, ger det för mig en förmågan att ge håret bättre kvalitet, samtidigt som det blir lättare att styla och reda ut uppskattas tydligen.


Apotekets sömnmaskar

Sömnmask, finns på apoteket, hjälper dig att sova bättre och inte bli störd av att det inte är helt mörkt, för med den blir det mörkt. Sover bättre och blir mindre störd av saker runt omkring.Min personliga favorit klädesplagg av sängläder och det spelar mindre roll vart man är det är alltid mörkt.

Kaffe och kapselmaskinFå gott kaffe med den nya kappselmaskinen, ny kaffemaskin, enkelt och godare.
 Moderna kapselmaskiner som säljs hos olika elkedjor som Mediamarkt, måste dock köpa kapslarna i elbutiken.

Läppbalsam manLäppbalsam nu för män, gör att dina läppar återfuktas.

Tandblekning.

Ett vitt leende är givetvis en viktiga attribut, och har man inte det – så finns det hjälpmedel såsom tandblekning. Många produkter som tandkräm kanske ger en tillfällig vit färg, men de som håller i längden är en tandblekning, raka tänder och ett vitt leende har på sistonde varit en stor mode look.
 Nu finns det medel som tandblekning, finns att beställa från internet, men kolla kvaliteten först och priset betyder inte allt, bara det funkar. På klinik är det ett säkert sätt att få hjälp utav många proffesionella tandläkare.
 Ett vitare leende har nu blivit en del av ett bra utseende.

T-shirt modeKortärmad T-shirt utanpå en långärmad, före detta T-shirt mode, ser snyggt ut.

Buffe i stan

Asiatisk Buffe, Jag och min kompis Pouya äter på restaurangen. Det är deras snabbmatskultur, enkelt och gott.

Bättre hy med återfuktande

Det är inte omanligt att sköta om sin hud, så att investera i en bra återfuktningskräm är ingen dum idé. Ett renare ansikte är manligt, rakad, återfuktande för finare hy & dofter för uppfriskande.

 Ansiktskrämer gör din hy finare & gör det renare efter att man rakat sig & vill ha renhet för din hud i ansiktet.


Kortärmad och långärmad T-shirt h&m


Kvalitet

Vissa billiga märken kan ha bra effekt, som hudvård eller rakning, märken lever upp till en viss standard, kan svida i plånboken eftersom vissa lyxigare varor är dyrare. (ha då i åtanke att de dyrare produkterna ofta är betydligt drygare än de billiga).


Guld

Guld är en metall som främst används i smycken och fina föremål.

Om guld som metall:
Trots sin sällsynthet är guld en av de första metaller som människan upptäckte.

 Guld är ifråga om sällsynthet den sextonde av de kemiska grundämnena. Om allt guld som har producerats i världen under de senaste fem seklerna skulle smältas ner och gjutas till en kub så skulle den få kanter på 15 meter.


Armband av guld.

FOTO


Foto på migHär är några foton jag tog idag på mig, vad tycker ni?

Torra läppar?

Kylan och den torra vinterluften kan göra att dina läppar lätt blir torra.
 Läpparna har inte som huden har en egen smörjningsfunktion, alltså körtlar som ger fett. Det är därför som de måste vårdas, speciellt under vintern. Försvarets hudsalva är bra på Apoteket, lipsyl är bra att ge läpparna ett skydd.


Tröja, blå randig

Tröja, blå, randig DRESSMAN, pris 100 kr

Tröja

Sea food

Här äts Seafood i form utav grönmusslor, grönmusslan är en större sort en den kände blåmusslan. Gester hemma hos min familj, sedan blir det filmkväll.

Lördagskväll


Rakning

Problemet när killar rakar sig mycket är att de väldigt fort får stubb, och det är inte särskilt mysigt att lägga kinden mot.


Gizmo & OliverNu är det helg, hundarna brukar få hundgodis, populärt med torkade grisöron, eller grisknorr. Finns även ett märke som heter Dentalstick som är bra för deras tänder.

De är vana att gnaga eftersom deras tänder är gjorda för att äta jacktbyten och annat.

SHOCKWAVES

Shockwaves är en hårprodukt, används för fixering utav hår, finns som vax, spray & gele. Håller bra och hur du vill att håret ska vara när du fixerar de.


Att knyta en halsduk

Hallsduks knut
1. Gör en ögla
2. stoppa in den vikta halsduken i öglan.Head & Shoulders For Men

Schampo

Head & Shoulders släpper ett nytt schampo avsett för män.
 Head & Shoulders är ett mjällschampo av olika sorter.
Pris 29 kr.

Blommig skjorta, vit

Skjorta, vit, blommig, DRESSMAN, pris 75 kr.

Skjorta blommig

Svart skjorta

Skjorta, svart, DRESSMAN, pris 75 kr

 Svart skjorta

Munktröja

Munktröja, DRESSMAN, pris 100 kr.

 Munktröja

Lipsyl med smak utav läsk.

Läsk lipsyl

Lipsyl med olika läsk smaker, ger en god smak och är som vanligt återfuktande.

Försvarets hudsalva

Används för läppar, även är den bra för resten utav ansiktet för att hålla kyla när det är kallt. 
 Säljs på Apoteket.
Försvarets hudsalva

Till rakning

Aqua Vera
Bra rakvatten är märket Aqua Vera, från företaget Oxygenol som startades i början av 1900-talet. Aqua Vera är ett bra rakvatten eftersom det har varit lika eftertraktat så länge det funnits. Eftersom det är en äldre produkt så är den originela varan bäst eftersom den är hållbar, sedan finns det varor som tillverkar samma produkt med med olika sorter. Kanske är den sämre eftersom produkter ständigt förbättrar sig med nya varor och produkter. Eller den kanske är bra för att den haft lång livslängd och är lika eftertraktat.

 Aqua Vera är ett rakvatten för männ med en god doft som är uppfriskande och håller länge. Detta är företaget Oxygenols långlivade produkt och tillverkas sedan början av 1900 talets sekel.

Snacks vid TVn

Nu är det helg, det är tid för film, kanske snaks, oftast till film äts popchorn, som är torkade majskorn, skalet spräck av ångtrycket och blir till lättugade tilltugg. Min favorit är popcorn med smörsmak, vissa har salt.

501 en jeans klassiker

Jeans från Levis, origrinal jeans som passar många med olika storlekar, ursprungliga mörkblå jeans, de första jeans modellerna. Levis, säljs i jeans affärer.

Dagens väder.

Nu är det snö ute & det är plussgrader, när det är plussgrader är snön lättare att smälta samman & krama, göra snöbollar eller skulptera snögubbar, det kallas då kramsnö.
 När det är minus gradigt är det lössnö & oftat halt när det fryser till & is.

Stockholm quality Outlet

Skärp

Köpt skärp av märket J lindeberg.
J lindeberg är även känt för sina munktröjor som fanns som mode för några år sedan.

 Outlet är en handelsplatts för företag av olika märken med ett utbud av deras olika märkeskläder. Produkterna går direkt till kunden och har sitt eget märke där butiken säljer sina märkeskläder, eftersom de kläderna säljs direkt till kunden utan mellanhand gör det att priset blir billigare. Stockholm quality Outlet består utav 65 butiker var av olika märkeskläder, kaffe och bok, cd ,film handel, restauranger & m.m. Outlet ligger i Barkarby handelsplatts, Stockholmslän.

 Outlet är ett område med butiker av olika märken som säljer sina produkter till kunderna. Det har de mesta märkena på ett ställe vilket är en bra fördel.

Många butiker säljer märken av olika slag i sin butik, i Outlet har varje märke sin affär med produkter.

 Det finns mer utbud eftersom butikerna har en egen affär att sälja ifrån, priserna blir billigare eftersom de säljs direkt utan mellanhand. Det varierar i utbud och priserna måste vara bra för att locka kundens intresse som det inte alltid gör.

Outlet har olika butiker med kända märken medans andra har många märken på ett ställe.

 Det är kul att handla på Outlet när det finns så mycket av varje märke att välja på eftersom varje märke har sin butik.

 Det är billigare eftersom märkena säljs i egna butiker utan mellanhand. Märkena kan få ett bredare utbud av produkter till kunderna. Man får mer utbud om man handlar i Outlet.


Selftan


Solbränna

Här är några solprodukter som dusch kräm, self taning & ansiktskräm.
Selftaning

Ta hjälp av det klassiska bommulet.

Filmer från BECK serien

Min samling med BECK filmer, totalt har det gjorts 26 BECK filmer men jag har 25 filmer. BECK en serie polisfilmer med Martin BECK. BECK är poliskommissarie och chef för riksmordkommissionen.

BECK filmer

Jacka med pälskrage

Handlat på mellandagsrean, köpte en jacka på DRESSMAN, jackan kostade 300 kr. DRESSMAN

Inköp vid mellandagsrean

DRESSMAN skjorta köpt på REA för halva priset.
 DRESSMAN är känd för sina ta tre betala för två kampanjer, kedjan är ett Norskt företag som främst säljer herrkläder
.Min nya DRESSMAN skjorta

REA

MellandagsREA, butikerna byter lager & allt blir billigare efter julen, vad står REA för då? REA är en förkortning för realisation, utförsäljning.

Sheltien Oliver & Gizmo

Sheltien kommer från Shetlandsöarna kallas Shelti Shetland scheepdogg. Liknade dvärgkolli, en blanding av vallhund. Rasen har funnits sedan 1800 talet enda tills nu. Sheltien är en sällskapshund, populär för hundutställning och hundsport. Här är våra små sk dvärgkollisOliver & Gizmo

RSS 2.0