Stockholm quality Outlet

Skärp

Köpt skärp av märket J lindeberg.
J lindeberg är även känt för sina munktröjor som fanns som mode för några år sedan.

 Outlet är en handelsplatts för företag av olika märken med ett utbud av deras olika märkeskläder. Produkterna går direkt till kunden och har sitt eget märke där butiken säljer sina märkeskläder, eftersom de kläderna säljs direkt till kunden utan mellanhand gör det att priset blir billigare. Stockholm quality Outlet består utav 65 butiker var av olika märkeskläder, kaffe och bok, cd ,film handel, restauranger & m.m. Outlet ligger i Barkarby handelsplatts, Stockholmslän.

 Outlet är ett område med butiker av olika märken som säljer sina produkter till kunderna. Det har de mesta märkena på ett ställe vilket är en bra fördel.

Många butiker säljer märken av olika slag i sin butik, i Outlet har varje märke sin affär med produkter.

 Det finns mer utbud eftersom butikerna har en egen affär att sälja ifrån, priserna blir billigare eftersom de säljs direkt utan mellanhand. Det varierar i utbud och priserna måste vara bra för att locka kundens intresse som det inte alltid gör.

Outlet har olika butiker med kända märken medans andra har många märken på ett ställe.

 Det är kul att handla på Outlet när det finns så mycket av varje märke att välja på eftersom varje märke har sin butik.

 Det är billigare eftersom märkena säljs i egna butiker utan mellanhand. Märkena kan få ett bredare utbud av produkter till kunderna. Man får mer utbud om man handlar i Outlet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0